2016. január 16., szombat

Mi a helyzet velünk?

''Bizonyosan tudja meg azért Izráel egész háza, hogy Úrrá és Krisztussá tette őt Isten, azt a Jézust, akit ti keresztre feszítettetek.'' Apostolok Cselekedetei 2, 36

- ''Nem szabad a negatív dolgokra koncentrálni. Energialopás. Ne foglalkozz a bűnnel.''

Mekkora hazugság ez, ez egy sátáni mondat. A bűn meglátása nélkül nincs bűnbocsánat, nincs kegyelem, nincs értelme a kegyelemnek. Ha nem foglalkozol a bűnnel a pokolra kerülsz.

Szembe kell nézni a tényekkel. Ez mit jelent? ''Akkor most mi a helyzet? Különbek vagyunk? Semmiképpen sem! Már korábban kimondtuk az ítéletet, hogy zsidók és görögök mindnyájan bűn alatt vannak, amint meg van írva: Nincs egy igaz sem, nincs, aki megértse, nincs, aki keresse Istent. Mindnyájan elhajlottak, valamennyien haszontalanokká lettek. Nincs, aki jót tegyen, nincs egyetlenegy sem.'' (Róma 3,9-12)

És ez mit jelentett ott és akkor pünkösdkor? Azt, hogy Krisztust megöltétek. A földre jött megváltót ti elpusztítottátok. 

Kemény, de ki kell mondani. Vagy jobb nem koncentrálni a negatív dolgokra, és hagyni elveszni az embereket? Önzés, hazugság, önistenítés van abban, aki ilyet állít, és nem ismeri a Biblia Krisztusát. Nézzük szembe a bűneinkkel, és térjünk meg Krisztushoz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése