2014. szeptember 13., szombat

Indulás-bemutatkozás I.

Sziasztok!

Szeretnék először is bemutatkozni: Kovács István vagyok, 26 éves jelenleg budapesti lakos, két hete dolgozok a fővárosban. Megváltozott munkaképességű embereknek segítek munkát találni munkaerő piaci tanácsadóként, egyébként Szegedről származom. 44-es lábam van, a csoki fagyi a kedvenc fagyim, és kedvenc állatom a magyar vizsla.

Előzetesen a tervek szerint körülbelül ennyi szó lesz rólam a blogban, mint amit ebben és a következő bejegyzésben leírok. Ugyanis nem a személyes életemet szeretném bemutatni az oldal által, sokkal inkább tanítói célzattal hoztam létre. Témák feldolgozása a Biblia alapján. Sola Scriptura. De erről még lesz szó remélhetőleg.

Miért jó ez? Mert az Ige alapján tisztázni bizonyos kérdéseket élet-mentő lehet. Örök Élet-mentő. Ezért lehet jó neked. Nekem pedig keresztény emberként öröm az Urat szolgálni. ''Boldog ember az, aki nem jár gonoszok tanácsán, bűnösök útján meg nem áll, és csúfolódók székében nem ül; Hanem az Úr törvényében van gyönyörűsége, és az ő törvényéről gondolkodik éjjel és nappal. És olyan lesz, mint a folyóvizek mellé ültetett fa, amely idejekorán megadja gyümölcsét, és levele nem hervad el; és minden munkájában jó szerencsés lészen.'' Zsoltárok 1,1-3

Mit jelent az, hogy keresztény ember? Hogy lehet öröme valakinek a Bibliában? Hogy jövök én ahhoz, hogy az örök életről írjak? Erről is lesz szó.



         
Tegező hangnemben fogok írni, mert ez közvetlenebb, és mert korom okán alapvetően olyan emberek kérdései foglalkoztatnak, akiket a való világban is tegeznék. Nem tudom, milyen gyakran fogok írni, remélem sok-sok bejegyzés lesz itt az oldalon, és ez a weboldal is segít majd az olvasóknak a tisztánlátásban a világ dolgai között.

Tehát tulajdonképpen a blog lényege az Igére, és leginkább az élő Igére, Krisztusra való mutatás, és az Ő dícsőitése még a világhálón is. Jó olvasást kívánok, és azt, hogy legyen a mindenható Úr magasztalása a te életedet célja is! Mert nincs ennél jobb dolog!

1 megjegyzés:

  1. Köszöntelek Pisti!

    Erzsi néni vagyok Csemőből.
    A Divinity blogon keresztül találtam
    ide, melynek örülök. Elkezdek ismer-
    kedni írásaiddal.

    VálaszTörlés